EL REPTE 

CHALLENGE

Al Nou Quart, un lloc reconegut pels deliciosos hamburguesos, t'espera un desafiament èpic: "El Repte". Prepara't per enfrontar-te a una de les hamburgueses més grans i suculents de tota la província.

Imagina aquest escenari: una hamburguesa colossal, amb un pes aproximat de 2 kg, és davant teu. La teva missió és devorar-la en un temps màxim de 30 minuts. Ara, aquí ve el que és emocionant: si aconsegueixes acabar-la abans que passin els 30 minuts, no només obtindràs el reconeixement etern, sinó que també t'emportaràs l'hamburguesa GRATIS! Sí, has sentit bé!

El preu inicial per participar en aquest desafiament és de tan sols 25 euros. Tot i això, si ets capaç d'assaborir cada mos i acabar la muntanya de carn, pa i exquisits ingredients en el temps estipulat, no hauràs de desemborsar ni un cèntim. A més, seràs recompensat amb un botí suculent.

Ara bé, si no aconsegueixes completar el desafiament dins del temps establert, no et preocupis, encara et pots endur a casa una part del botí. Només hauràs d'afegir 5 euros al preu del botí i podràs gaudir de la teva recompensa parcial.

Per descomptat, hi ha algunes regles que has de respectar per assegurar un joc net i una experiència inoblidable:

  • El desafiament està dissenyat exclusivament per a una sola persona. No es permet compartir-ho amb amics o familiars.
  • L'hamburguesa ha de ser consumida a l'establiment. No es permet portar-la amb tu per gaudir-ne més tard.

Així que prepara't per enfrontar el Repte de Nou Quart, gaudeix d'una hamburguesa llegendària i demostra la teva valentia i habilitat davant aquesta muntanya d

Descobreix la nostra Hamburguesa XXL!
Preparada amb maionesa, fresc enciam, sucós tomàquet, ceba caramel·litzada, formatge fos, bacó cruixent i ous fregits...
És tan gran com un plat!
Una explosió de sabors a cada mos.e sabor!