LOCAL

NOU QUART


El Nou Quart és un restaurant únic a Girona, que s´especialitza en oferir autèntica gastronomia Americana i les millors hamburgueses de la zona. Aquest lloc et transportarà als vibrants diners del Far Oest, on podràs viure una experiència culinària plena de sabor i encant.

Submergeix-te en un ambient únic i acollidor, acuradament dissenyat per transportar-te als típics i nostàlgics moments dels Estats Units. Des del moment que creuis la porta, seràs rebut amb una càlida benvinguda i una atenció impecable per part del nostre equip altament capacitat.

El nostre menú és una veritable obra mestra, elaborat amb els ingredients més frescos i de la millor qualitat. Però sens dubte, les nostres hamburgueses s'emporten el protagonisme. Cadascuna és una delícia irresistible, creada amb la combinació perfecta de sucositat, sabor i textura que et transportarà al cor mateix d'Amèrica.

Però no només ens destaquem per les nostres hamburgueses excepcionals. La nostra carta també ofereix una àmplia varietat de plats tradicionals americans, cada mos és ple d'autenticitat i passió per la cuina Americana.

A més, el nostre ambient acollidor i familiar el converteix en el lloc perfecte per gaudir d´un dinar amb amics, celebrar ocasions especials o simplement relaxar-te i assaborir un còctel artesanal mentre gaudeixes de la música ambiental que et transporta al llunyà Oest.